Samen zorgen de twee yogavormen voor meer balans, waardoor je minder wordt geregeerd door hormonen, beter slaapt, en minder stress ervaart (wat by the way buikvet reduceert – de twee hebben een relatie). Verbluffend is ook het effect van yoga op auto-immuunziekten: het beteugelt de invaliderende aspecten daarvan. Strak verweven in de yogalessen van Karen is ook haar kennis van acupunctuur, en het effect van de asana’s op de meridianen.

* Yogavormen aan de Wall zijn gebaseerd op de principes van yogagrootmeester Iyengar, leraar van Aadil Palkhivala, bij wie Karen weer heeft gestudeerd. De Wall, uniek in Nederland, is een fantastisch oefeninstrument. Met behulp van stretchband, barre en swing leer je, veilig ondersteund, kracht opbouwen en poses verbeteren. Aan de Wall ‘uithangen’ geeft al je organen een megaboost, én tussenwervelschijven extra ruimte.

Dat is diep ontspannend en heilzaam bij bijvoorbeeld hernia en ischias.

Veilig in de frisse lucht

 

De yogaruimte van Blending Therapies by Studio Ka is uitgerust met een kwalitatief hoogstaand ventilatiesysteem dat voortdurend verse lucht aanvoert. In groepjes van vijf wordt op anderhalve meter afstand geoefend. Na elke sessie worden alle gebruikte materialen, matten en props bovendien grondig gedesinfecteerd.

Resultaat

Breng met oefeningen je lichaam, geest én emoties beter in balans.

Geïnteresseerd?

Neem contact op met Karen

Karen zet haar diepgaande kunde en kennis in om je vitaliteit te versterken, en te koersen op eigen kracht.

Maak een afspraak