Niet tevreden

Vergist met uw aankoop? Of is het stuk? Dat is vervelend. En wij willen dat graag voor u oplossen. Wat dat precies is, zetten we graag even voor u op een rijtje.

  • Wij doen niet moeilijk.
  • Gratis retourneren (Binnen Nederland).
  • 14 dagen bedenktermijn op al onze producten.
  • Bij ruilen: uw nieuwe product vaak al de volgende dag in huis.
  • Bij retour: uw geld binnen vijf werkdagen terug.
  • Bij mankementen: een goed product vaak al de volgende dag in huis.

 

14 dagen bedenktermijn

Toch niet tevreden met uw aankoop? Dan kunt u deze terugsturen binnen veertien dagen. Graag wel in originele staat en verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk). Het herroepingsrecht is uitgesloten voor producten die na opening vanwege hygiënische redenen niet geretourneerd kunnen worden of op maat gemaakte producten zoals onze kruiden. Twijfelt u nog? Neem dan even contact met ons op.

 

Ruilen en retourneren

Wilt u uw bestelling of een artikel retourneren? Gebruik dan ons retouren formulier.Gelieve de onderstaande regels aan te houden. Zo kunnen wij uw retour zo soepel mogelijk afhandelen en krijgt u zo snel mogelijk uw geld of een ander product terug.

  • Als u de gehele bestelling retourneert, dienen alle hierbij ontvangen geschenken ook retour worden gezonden. Stuurt u een gedeelte van de bestelling terug dan dienen alle geschenken waarvoor u niet meer in aanmerking komt retour worden gezonden. Stuurt u de geschenken niet terug of zijn ze gebruikt, dan brengen wij deze in rekening.
  • Wij betalen u binnen 5 werkdagen terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u ons betaald hebt.
  • De kosten voor het retour zenden binnen Nederland zijn voor onze rekening.

 

Uitzonderingen

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor producten die na opening vanwege hygiënische redenen niet geretourneerd kunnen worden. Bij binnenkomst worden de producten door ons zeer grondig gecontroleerd. Indien het vermoeden bestaat dat het product is gebruikt of geopend, behouden wij ons het recht voor om een geretourneerd product te weigeren en in dat geval wordt het aankoopbedrag niet uitgekeerd.

 

Klachtenafhandeling

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch. Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

 

Onze gegevens

Blending Therapies by Ka

Laarderweg 86-C, 3755 AS Eemnes

Tel.: + 31 (0)35 760 44 55

E-mail: contact@studio-ka.nl

Website: www.studio-ka.nl

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.