Probeer het uit

Start jouw gratis proefles

Strak verweven in de filmpjes – zowel visueel als tekstueel – is de diepgaande kennis van de meridianen die Karen heeft als acupuncturist. Ervaar je eerste oefening met Karen nu gratis!

Genees jezelf met

oefeningen uit een themapakket

Op deze pagina vind je themapakketten met (voornamelijk) yin yoga-oefeningen, die naar eigen inzicht en behoefte te mixen en matchen zijn. Wel is het de bedoeling dat je elk van de acht oefeningen uit het pakket af en toe doet. Yin is een rustige yogavorm, waarin je soms langere tijd in dezelfde houding blijft. Bij elk filmpje staat beschreven wat de oefening specifiek voor je doet. In de video’s zelf legt Karen steeds helder alle do’s en don’ts uit, en laat eerst nauwgezet zien hoe je de oefening moet doen. Daarna ga je ‘samen’ aan de slag en word je door de asana geleid. Strak verweven in de filmpjes – zowel visueel als tekstueel – is de diepgaande kennis van de meridianen die Karen heeft als acupuncturist.

Focus op je adem, en je ervaart het ook nog allemaal als een minimeditatie. Verstilling activeert namelijk het parasympathisch zenuwstelsel, het deel van ons zenuwstelsel dat zorgt voor rust, en lichamelijk en geestelijk herstel.

De therapeutische werking van deze asana’s kan nog worden versterkt met Chinese kruidenmengsels, die helemaal op maat worden samengesteld.

Lees meer over kruidenmengsels